HTML

Erasmus Balikesir

Friss topikok

  • Ati73: Gyerekkoromban a Balatonnál nagyanyám tejfölt kent rám mikor leégtem :) (2013.05.09. 21:12) Rákok a strandon

Címkék

Rákok a strandon

2013.05.03. 20:53 ubul124

mini-DSCF2856.JPGVasárnap az észt lányok elmentek sülni a tengerhez, ezen fellelkesülve mi is csatlakozunk hozzájuk május elsején (ami most épp 2010 óta itt is állami ünnep, de egyébként folyton ping-pongoznak vele) Burhanie-be aminek strandját csak Ören bícsnek ismerik errefelé. (Amivel azért kell vigyázni, mert van egy Ören nevű falu, ami eléggé nem a tengernél van :P)

mini-100_8092.JPG

mini-DSCF2877.JPG

Odafelé megelőztünk egy Kamilkoc buszt nyenyenye. :P Egyébként Ayvalik felé menő busszal kell menni, két óra az út. Ugyanazzal az Uludag busszal mentünk, mit múltkor Ayvalikba, megismertük a felpúposodott asztalt meg az utaskísérő srácot. :)

No comment...

mini-DSCF2864.JPG

Elég kellemes kis homokos strand, viszont a nap már május elején is igen keményen éget, ellenben a víz hőfoka két centis. ;) Olyan fajta, amikor belemégy, és a lábfejed konkrétan fáj a hidegtől.

A fiúk kemények.

mini-DSCF2880.JPG

A lányok-fiúk kifeküdtek napozni, de 20 perc után Esrával úgy gondoltuk, lehet egészségesebb lesz nekünk az árnyék...Én nem vagyok túl barna, Esra pedig ilyen fehér bőrrel kicsit rossz helyre született...

"Utálom a lesifotósokat" nézés.

mini-DSCF2858.JPG

Árnyékmegunás és gyors csobbanás után elmásztunk regenerálni a szöveteinket, a büfé átlagos tengerparti árakkal működik. 3,5 líra a hamburger, 5 a sült krumpli, a többi kaja ehetetlen, mert főleg melegszendvicseket árultak, kedvesen meghintve nemfinom szalámival.

DSCF2888.JPG

Víziszörny.

mini-DSCF2886.JPG

Like a boss...as always.

DSCF2897.JPG

Kellően feltöltődve energiával újra a csobbanást választottuk, (vagyis a lányoknak nem volt választásuk ;)) és arra a következtetésre jutottunk Esrával, hogy egyrészt, ha már itt vagyunk a tengernél, talán úszhatnánk is, másrészt ami nem látszik ki belőlünk a vízből, az nem ég le. Tehát tolatva, napnak háttal igyekeztünk befelé a tengerbe, hogy az arcunk se égjen le. :)

mini-DSCF2869.JPGmini-DSCF2872.JPG

Igen messzire mentünk, mikor már nem nagyon éreztem a lábamat, javaslatot tettem a visszafordulásra, és mire visszaértünk a többekhez nagyjából egy óra múlva, mindhárom jómadár és Bibi rákvörösre égette magát. Valami érthetetlen okból az észt lányok nem. A taktika bevált, én nem égtem le, szegény leányzó fehér lábai viszont estére élénk piros színben pompáztak térdtől lefelé, ahol elfelejtette bekenni naptejjel. Egyébként jó volt a cucc, mert ahol a srácok összekenték magukat egyedi fehér mintázatot kaptak. :)

mini-DSCF2913.JPG

Vicces volt nézni, hogy szenvednek a veres kollégák este. :P

Feka csaj a strandon. :P

mini-DSCF2904.JPG

Még egy érdekesség: Esra azt monda, hogy joghurtot, vagy olívaolajat kell kenni magadra ha megégtél, az segít.

Sandokan

mini-DSCF2923.JPGmini-DSCF2906.JPGmini-DSCF2931.JPGmini-DSCF2935.JPG

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://erasmusbalikesir.blog.hu/api/trackback/id/tr315279972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ati73 2013.05.09. 21:12:47

Gyerekkoromban a Balatonnál nagyanyám tejfölt kent rám mikor leégtem :)
süti beállítások módosítása